vähitellen. Boolia varten sain hankittua kertakäyttölasit ja sitten ostaa täräytin 6 kannellista ämpäriä, jotta saadaan salaatit tehtyä ja laitettua kylmään säilymään. Ämpäreistä on sitten helppo lisätä tarjoiluastioihin. Myös boolia aion tehdä pari satsia ämpäriin odottamaan, sitten vain lisätään hiilihapolliset osat boolimaljaan.

Tänään aiheutin luultavasti hieman hämminkiä paikallisessa Citymarketissa, sillä käväisin ostamassa karjalanpaistiaineet, vaatimattomat 22 rasiaa a´700g karjalanpaistilihaa eli 15,4 kg. Yksikin naisihminen meinasi silmänsä pudottaa kärryäni silmäillessään. Meinasin kysyä, että etkö ole ennen lihaa nähnyt...mutta en sitten viitsinyt. Nyt lihat ovat säilössä Annan pakastimessa ja odottavat viikkoa 45. Oli pakko ostaa kun sattuivat olemaan juuri nyt tarjouksessa. Nyt sitten pitää hankkia vielä sipulit ja porkkanat sekä muutama pussillinen maustepippureita.

Huomenna on aikainen herätys, sillä aamulla klo 8 lähdemme laivalla kohti Tallinnaa. Hankintojen juomaosuus on edessä. Ostoslista on laadittu ja aikaakin on ruhtinaalliset viitisen tuntia, kyllä siinä ajassa ehtii muuallekin kuin juomaostoksille. Toivottavasti ei kuitenkaan ole kamalan myrskyinen sää.